Környezeti és

minőségügyi politika

„HASZNOSAT a HASZONTALANBÓL”


Az ERECO ZRT. célja, hogy a minőségi és környezetvédelmi követelmények maximális kielégítésével, a termékek és szolgáltatások színvonalának, minőségének állandó emelésével egyre jelentősebb szerepet töltsön be a hazai és a környező országok hulladékfeldolgozási szférájában.
Cégünk olyan hulladékokat gyűjt össze, amelyeket eredeti formájukban felhasználni már nem lehet. Ezeket a hulladékokat eljuttatjuk azokhoz a hasznosítókhoz, amelyek képesek azokat másodlagos nyersanyagként hasznosítani. Ezen tevékenységünket úgy folytatjuk, hogy eközben elköteleztük magunkat a környezetvédelem jogi és egyéb előírásainak betartása, a szennyezések megelőzése, környezeti teljesítményünk folyamatos javítása mellett.
Biztosítjuk, hogy környezeti és minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják, és hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi, környezetet óvó munkavégzés.

1. Folyamatos beruházásokkal valamennyi telephelyünket fejlesztjük, és a hatályos környezetvédelmi előírásoknak megfelelően üzemeltetjük.

2. Folyamatosan javítjuk valamennyi vásárolt, begyűjtött hulladékféleség tárolási, kezelési és szállítási feltételeit a minőségbiztosítás, a jogszabályi megfelelés és a környezetkárosítás elkerülése érdekében.

3. Megrendelőink igényeinek jobb kielégítése és a vevőkör szélesítése érdekében tevékenységeinket, eszközállományunkat folyamatosan bővítjük, korszerűsítjük.

4. A vállalat vezetése és minden dolgozója felelősséget vállal a minőség és a környezetvédelem folyamatos fenntartására, illetve fejlesztésére.

  

 

 
       
 
Kapcsolódó
információk
   
Környezetvédelem:
Engedélyeink
KÜJ-KTJ számaink
   
Környezeti politikánk
   
  Tanúsítványaink
   
   
   
     
 
 
Nyitóoldal
©2005 Ereco Zrt. - Minden jog fenntartva.
Webdesign: CrmJump